Emma Hamberg

Tecknare, illustratör och författare

Emma Hamberg är tecknare och illustratör och ritade serien Singel i stan i Vecko-Revyn i många år innan hon blev chefredaktör och skapade rubriker genom att kasta ut Fröken Sverige-tävlingen ur tidningen. Hon är också författare till flera ungdomsböcker om relationer och sex och har varit programledare för ungdomsprogrammet Ketchup i P3.

Utöver detta skriver Emma Hamberg dessutom bak- och kokböcker tillsammans med kompisen Anette Rosvall (där hon bjussar på recept till paradrätter som kokt kalv i dillsås) och håller regelbundet föredrag för fjortisar och företagsledare. Med olika innehåll, bör tilläggas.

Bibliografi:

Resten av allt är vårt, 2019

Hjärtslaget i Rosengädda, 2017

Vårjakt i Rosengädda, 2015

Larma, släcka, rädda i Rosengädda, 2013

Rosengädda nästa!, 2012

Baddaren, 2010

Foto: Anna-Lena Ahlström.