Nytt för i år – Skapa ditt eget Litteraturfestivalprogram

Med över 80 programpunkter över två dagar vet vi att det är många som vill planera sitt besök på Sigtuna Litteraturfestival ordentligt. Det är mycket att hålla reda på och man kan omöjligen gå på allt.

Efter att tacksamt ha tagit emot era synpunkter och förslag sedan förra årets festival, är vi glada över att meddela att du nu enkelt kan skräddarsy din egen festivalupplevelse direkt här på webben.

Gör så här:

  1. Börja med att klicka dig till sidan ’Program
  2. Bocka i rutorna framför de programpunkter du är intresserad av att besöka, (ja vi vet, det är inte helt lätt att välja!)
  3. De röda knapparna Dag, Plats och Tema kan underlätta beslutsvåndan något, då de hjälper dig att sortera i programmet ytterligare
  4. Om fingrarna slinter, eller du helt enkelt hittar något som lockar än mer under resans gång, så är det bara att bocka av den valda rutan eller trycka på knappen Nollställ filter
  5. När du känner dig nöjd med ditt/dina val så klickar du på Spara dina favoriter. Och vips har du ditt eget program på skärmen.
  6. Där får du valet att skriva ut ditt skräddarsydda program som du kan ta med dig till Litteraturfestivalen eller så väljer du att stänga. I det fall du stänger så ligger dina val kvar nästa gång du besöker sigtunalitteraturfestival.se. Då kan du enkelt plocka fram ditt eget program på skärmen igen eller skriva ut det nu istället.

Vi hoppas att detta underlättar och berikar Er upplevelse av den tredje upplagan av Sigtuna Litteraturfestival. Tänk på att lokalerna har ett begränsat antal platser. Ibland kan det bli fullsatt. Så kom i tid, biljetterna gäller ju i mån av plats.

Stort tack alla er som har kommit med tips och konstruktiv feedback!

Lämna en kommentar